Basket Talk

Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο πέμπτος ξένος της Καρδίτσας

Τζόρνταν Σάιμπερτ, ο πέμπτος ξένος της Καρδίτσας
Κάτοικος Καρδίτσας θα είναι τη νέα χρονιά ο Τζόρνταν Σάιμπερτ.
Στην όγδοη της προσθήκη και πέμπτη ξένου παίκτη προχώρησε η Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αφήνει τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την καριέρα του στην Καρδίτσα, με τον 31χρονο να προσθέτει εμπειρία στο ρόστερ.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Αμερικανός αθλητής είναι ο 5ος ξένος της ομάδας του ΑΣΚ

O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο Αμερικανός αθλητής, αποτελεί τον 5ο ξένο παίκτη που εντάσσεται στην ομάδα, ισχυροποιώντας την περιφερειακή γραμμή.

Ο Τζόρνταν Τζερέλ Σάιμπερτ είναι 31 ετών (γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1992 στο Σινσινάτι του Οχάιο), έχει ύψος 1.93 μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στη γενέτειρα του στο Γυμνάσιο του Σινσινάτι και συνέχισε σε κολεγιακό επίπεδο με το Οχάιο Στέιτ το 2010, με το οποίο αγωνίστηκε για δυο σεζόν σε 49 αγώνες. Τη σεζόν 2013-14 μεταφέρθηκε στο κολέγιο του Ντέιτον από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2014-15 με 16.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε στη G-League με τους Ελίτ Μπέι Χοκς, στους οποίους κατέγραψε 13.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ. Την επόμενη σεζόν 2016-17, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ με απολογισμό 11.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 στο πρωτάθλημα Γερμανίας αρχικά με τη Βάισενφελς και στη συνέχεια με τους Σκάιλαϊνερς, ενώ το 2018 επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου οι πολύ καλές εμφανίσεις στη G-League (16.1 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ) του έδωσαν το εισιτήριο για το ΝΒΑ, καθώς αγωνίστηκε στους Ατλάντα Χοκς. Τις δυο επόμενες σεζόν συνέχισε στη G-League και το Δεκέμβριο του 2022, επέστρεψε στην Ελλάδα πάλι για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο σε 13 ματς είχε 5.5 πόντους και 1.7 ριμπάουντ.

Καλωσορίζουμε το Τζόρνταν στον Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0