Basket Talk

Πρόβαραν τα πορτοκαλί σακάκια για το Hall Of Fame οι Πάρκερ, Γκασόλ, Νοβίτσκι, Πόποβιτς και Γουέιντ! (video)

Πρόβαραν τα πορτοκαλί σακάκια για το Hall Of Fame οι Πάρκερ, Γκασόλ, Νοβίτσκι, Πόποβιτς και Γουέιντ! (video)

«Πες μου πέντε λόγους που αγάπησες το μπάσκετ» θα ρωτήσει κάποιος και ένας άλλος, πιθανότατα να απαντήσει τους πέντε ανθρώπους που δοκίμασαν τα… πορτοκαλί σακάκια ενόψει του Basketball Hall Of Fame.

Ο λόγος για τους Γκρεγκ Πόποβτις, Ντουέιν Ουέιντ, Τόνι Πάρκερ, Πάου Γκασόλ και Ντιρκ Νοβίτσκι! Οι παραπάνω «θρύλοι» του μπάσκετ εντάχθηκαν στο Hall of Fame της τάξης του 2023 και πρόβαραν τα πορτοκαλί τους κοστούμια.

Ο πολυνίκης προπονητής στο ΝΒΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς και ένας παίκτης που συνεργάστηκαν και έφεραν επιτυχίες στο Σαν Αντόνιο, ο Τόνι Πάρκερ χαμογελαστοί και έτοιμοι για πλάκα, δοκίμασαν τα πορτοκαλί κοστούμια ενόψει της ένταξής τους στο πάνθεον του μπάσκετ.

Εκτός του Πάρκερ, άλλοι δυο Ευρωπαίοι ακολούθησαν, και αυτοί φυσικά είναι ο Πάου Γκασόλ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι, που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στα αμερικανικά παρκέ.

Ο θρύλος των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Μαρκέτ, του Κολεγίου που φοίτησε, αλλά και των Χιτ που εντάχθηκε στο Hall of Fame, δίνοντας υπόσχεση πως «θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Ωστόσο εγώ θα παραμένω ο πρώτος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0