Basket Talk

Λούκα Ντόνσιτς: Στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας

Λούκα Ντόνσιτς: Στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς της Σλοβενίας

Το ίδρυμα «Λούκα Ντόνσιτς» βρίσκεται στο πλευρών όσων έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σλοβενία, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση και είδη ανάγκης.

Ο σταρ της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, δεν μένει άπραγος μπροστά στις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η χώρα του τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η χώρα πλήττεται από πλημμύρες που έχουν παρασύρει στο διάβα τους διάφορες υποδομές και σπίτια.

Το ίδρυμα του παίκτη των Ντάλας Μάβερικς μέσω των social media ανακοίνωσε πως θα συνδράμει προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Το μήνυμα του ιδρύματος:

«Το Ίδρυμα Λούκα Ντόντσιτς συγκλονίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες που συνεχίζουν να σαρώνουν τις σλοβενικές κοινότητες, να καταστρέφουν σπίτια και να απειλούν ζωές. Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές τους για βοήθεια και θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους, δεδομένων των συνθηκών.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους πυροσβέστες και τους πρώτους ανταποκριτές στο πεδίο που ρισκάρουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν περισσότερο. Κάθε πολίτης της Σλοβενίας που αντιμετώπισε τη θλιβερή απώλεια των σπιτιών και των αγαπημένων του προσώπων στον απόηχο αυτών των πλημμυρών παραμένει στις σκέψεις μας και κοντά στην καρδιά μας. Θα τους βοηθήσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε»


www.bnsports.gr
      

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0