Basket Talk

Μήτογλου: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Μήτογλου: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Ντίνος Μήτογλου κρατά την καλή εμφάνιση κόντρα στη Σλοβενία, αλλά τονίζει ότι η Εθνική πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Δεύτερη σερί νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στην Σλοβενία (88-77), αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκε και η βράβευση του Νίκου Γκάλη.

Ο Ντίνος Μήτογλου στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στάθηκε στην καλή εικόνα της Εθνικής, αλλά υπογράμμισε ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται, ώστε να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άνετα, όμορφα. Ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχτεί με καλοσύνη και όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν φιλικά. Αυτό με έκανε να αισθανθώ άνετα και να εγκλιματιστώ γρήγορα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Νιώθω άνετα, νιώθω καλά και χαίρομαι που βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα.

Έκανα προπόνηση, δεν καθόμουν. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να παραμένεις δυνατός στο μυαλό και το σώμα. Να μην τα παρατάς ποτέ.

Στα πρώτα δύο φιλικά έχουμε δείξει καλά δείγματα. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι με την εικόνα μας. Ωστόσο επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, ούτε και να απογοητευόμαστε.

Πρέπει να το πάμε αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση. Αυτός είναι ο στόχος μας και μέχρι το επόμενο φιλικό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0