Basket Talk

Κέμπα Γουόκερ: «Θα βοηθήσω να φτάσει η Μονακό σε άλλο επίπεδο - Θέλω να αγωνιστώ με τους καλύτερους»

Κέμπα Γουόκερ: «Θα βοηθήσω να φτάσει η Μονακό σε άλλο επίπεδο - Θέλω να αγωνιστώ με τους καλύτερους»

Ο Κέμπα Γουόκερ μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Μονακό, και στάθηκε ιδιαίτερα στους προσωπικούς του στόχους αλλά και στο Μάικ Τζέιμς.

Παίκτης των Μονεγάσκων θα είναι ο πρώην ΝΒΑer, Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Σχετικά με τους λόγους που επέλεξε τη Μονακό:

«Ο σύλλογος ενδιαφερόταν πολύ για μένα, και ήθελα απλώς να γίνω μέρος ενός συλλόγου που με ήθελε, που πίστευε σε εμένα. Είδα ότι οι άνθρωποι της ομάδας ένιωθαν ότι μπορούσα να τους βοηθήσω να φτάσουν σε άλλο επίπεδο. Αυτό με έπεισε και με έκανε να αποφασίσω να πάω στη Μονακό. Θέλω απλώς να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και η Μονακό μου το επιτρέπει. Ένας από τους πρώην συμπαίκτες μου στο κολέγιο και ένας από τους πιο στενούς μου φίλους, ο Σαμπάζ Νέιπιερ μου έδωσε πολλές συμβουλές για να πάρω αυτή την απόφαση».  

Για τον Μάικ Τζέιμς:

«Όλοι ξέρουμε πόσο ιδιαίτερος παίκτης είναι. Λατρεύω τον τρόπο που παίζει και λατρεύω τη δημιουργικότητά του. Έχει τεράστιο πάθος για το παιχνίδι και αυτό φαίνεται. Νομίζω ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να είμαι δίπλα του στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη διασκέδαση. Επίσης θεωρώ πολύ καλό παίκτη τον Άλφα Ντιαλό, αλλά και τον Ντόντα Χολ. Ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά τα παιδιά, να τους γνωρίσω ως συμπαίκτες, να ανταγωνιστώ τους καλύτερους. Νομίζω ότι θα περάσουμε καλά».

Για τους στόχους του:

«Θέλω απλώς να κερδίσω. Να μεταφέρω την εμπειρία μου στα παιδιά και την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλω να βοηθήσω 100% και με κάθε τρόπο. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα μου. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε πιο αναλυτικά. Αλλά κυριολεκτικά οτιδήποτε χρειαστούν οι συμπαίκτες μου να κάνω, είμαι έτοιμος να το κάνω. Θέλω να διασκεδάζω παίζοντας μπάσκετ κάθε βράδυ, να είμαι πολύ ανταγωνιστικός και ξέρω ότι αυτό συμβαίνει στην Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι παίζει σκληρά, οι αντίπαλοι είναι γενναίοι, μάχιμοι. Έτσι θέλω να είμαι στο γήπεδο για να ανταγωνιστώ τους καλύτερους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0