Basket Talk

Παπαγιάννης: «Αυτή η αλλαγή δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό» (video)

Παπαγιάννης: «Αυτή η αλλαγή δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε.

Σχετικά Άρθρα
Στην κομβική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και τους Καλάθη - Ντόρσεϊ, για να αποφασίσει να μεταβεί στη Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Έλληνας σέντερ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του τουρκικού συλλόγου, στο κανάλι της ομάδας, κατά την οποία ανέφερε:

«Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον Δημήτρη Ιτούδη" ανέφερε αρχικά και προσέθεσε πως "πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή (στην καριέρα μου) δεν θα αλλάξει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία (να πάω στη Φενέρμπαχτσε)».

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στα social media:

«Απείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του και τη συνεργασία με τον Νικ Καλάθη:

«Το κομμάτι του τριπόντου ήταν ένα στοιχείο που προσέθεσα πέρσι στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0