Basket Talk

Συνάντηση της διοικήσεως του ΕΣΑΚΕ με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού!

Συνάντηση της διοικήσεως του ΕΣΑΚΕ με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού!
Με τη διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ, αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, Μιχάλη Μελή και Νίκο Λεπενιώτη, συναντήθηκε ο Αναληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.
Έχοντας την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ σε φόντο, συναντήθηκε η διοικούσα Επιστροπή (αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Γλατσόπουλο, Μιχάλη Μελή και Νίκο Λεπενιώτη) του ΕΣΑΚΕ με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου, το πρωί της Δευτέρας (17/7).

Η αρχική αυτή συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο στην πρόθεση της Πολιτείας να συμβάλει επουσιωδώς και να συνδράμει ουσιαστικά στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Οικονόμου συναντήθηκαν σήμερα (17/7) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Μελής και ο Γενικός Γραμματέας κ. Νικόλαος Λεπενιώτης στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του κ. Οικονόμου με φορείς του αθλητισμού.

Στην συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Αθλητισμού οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ και συζητήσαν για το πώς η Ελληνική Πολιτεία θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του ΕΣΑΚΕ για ένα συναρπαστικό και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Basket League».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0