Basket Talk

Προς διεξαγωγή ο 4ος τελικός των πλέι-οφ της Basket League

Προς διεξαγωγή ο 4ος τελικός των πλέι-οφ της Basket League

Μετά από πολύωρο... θρίλερ διαπραγματεύσεων όλα δείχνουν ότι ο 4ος τελικός των πλέι-οφ της Basket League που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Πέμπτης (15/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Τη λύση αναμένεται να δώσει επίσημα το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου η ΓΓΑ που σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ όλα δείχνουν πως θα επιτρέψουν την διεξαγωγή του αγώνα που δεν θα θεωρηθεί «εορταστική εκδήλωση» ώστε να συντρέχει λόγος αναβολής του.

Ο ΕΣΑΚΕ πίεσε τις αρμόδιες αρχές να γίνει κανονικά ο αγώνας την Πέμπτη καθώς αν αποφασιζόταν αναβολή του τότε θα έπρεπε να γίνει δίχως παρουσία φιλάθλων, μιας και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας της έδρας του για μία αγωνιστική για όσα έγιναν στον 2ο τελικό την περασμένη Πέμπτη. Θυμίζουμε ότι η απόφαση της ποινής εκδόθηκε την Κυριακή και ο κανονισμός προβλέπει ότι έχει ισχύει 5 μέρες μετά την ημερομηνία έκδοσης, με την Πέμπτη 15 Ιουνίου να είναι η 5η μέρα. Άρα αν προέκυπτε αναβολή, τότε ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να παίξει δίχως φιλάθλους.

Αυτό ήταν και το σημείο στο οποίο η λίγκα στηρίχθηκε προκειμένου να ζητήσει κατ’ εξαίρεση πραγματοποίηση του αγώνα, ώστε να μην αλλοιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής των τελικών. Σε αυτό συμφώνησε και η ΓΓΑ και το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζήτημα δημιουργήθηκε λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε λόγω του ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, που είχε ως αποτέλεσμα 79 νεκρούς.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0