Basket Talk

Απίθανος Γιόκιτς στη συνέντευξη Τύπου: «Πότε είναι η παρέλαση; Πέμπτη; Όχι, πρέπει να πάω στην πατρίδα!»

Απίθανος Γιόκιτς στη συνέντευξη Τύπου: «Πότε είναι η παρέλαση; Πέμπτη; Όχι, πρέπει να πάω στην πατρίδα!»

Φοβερός για μία ακόμα φορά ο Νίκολα Γιόκιτς στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νάγκετς!

Σχετικά Άρθρα

Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι και επισήμως πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους! Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τόσο στην κανονική διάρκεια του NBA όσο και στα playoffs.

Φυσικά, ο «Τζόκερ» φροντίζει να παρέχει τρομερές στιγμές και ατάκες και εκτός παρκέ! Στη συνέντευξη Τύπου μετά την τέταρτη νίκη επί των Χιτ, ο Σέρβος, αφού έλουσε τον Κεντάβιους Κάλντγουελ Πόουπ και απολογήθηκε επειδή… ρευόταν, από μέσα του βέβαια, ανέφερε:

«Πότε είναι η παρέλαση; Πέμπτη; Όχι, πρέπει να πάω στην πατρίδα! Πετύχαμε, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μου αρέσει να κάνω. Σε πολύ κόσμο δεν αρέσει η δουλειά του κι αν το λένε μερικοί, λένε ψέματα. Είναι η κόρη μου, η γυναίκα μου, τα αδέρφια μου… Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ, 100%».

Για την πορεία των Νάγκετς ανέφερε: «Κάναμε τη δουλειά, παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στα playoffs. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι. Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά, για τον Μάρεϊ που πέρασε πολλά, για τον KCP που μας έδωσε νοοτροπία πρωταθλητή, για τον κόουτς Μαλόουν, για όλους… Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είχα την αίσθηση πως μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, αν και συνήθως δεν είμαι ο πιο αισιόδοξος

Για την επίδραση των Ευρωπαίων στο NBA είπε: «Σίγουρα οι Ευρωπαίοι έχουν επίδραση στο ΝΒΑ. Κάποιοι παίκτες από την Ευρώπη συμβάλλουν αποφασιστικά στους τίτλους πλέον. Όμως υπάρχουν και πολλοί καλοί παίκτες από τις ΗΠΑ και παραμένουν η πλειοψηφία».

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την επόμενη σεζόν: «Δεν σκέφτομαι καθόλου την επόμενη σεζόν. Θα ζητήσω από τον προπονητή λίγες παραπάνω εβδομάδες άδεια. Αυτό ήταν αστείο και δεν βλέπω να γελάτε. Για να πετύχεις, πρώτα πρέπει να αποτύχεις, να δεις τι έκανες λάθος, να το διορθώσεις και να βελτιωθείς. Αυτό κάναμε κι εμείς τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει μια διαδικασία, δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι, είναι ένα ταξίδι και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος σε αυτό το ταξίδι».

Τέλος πρόσθεσε σχετικά με το αν αποτελεί την καλύτερη σεζόν για τους Σέρβους αθλητές: «Πρέπει να είναι! Κάτσε να δω αν μου έστειλε συγχαρητήρια. Πωωω, έχω πάρα πολλά μηνύματα! Για μας ο Νόβακ είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και τώρα είμαι πρωταθλητής, οπότε είναι μια καλή περίοδος για τους Σέρβους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0