Basket Talk

Λούντζης: «Είναι η ταυτότητά μας η άμυνα»

Λούντζης: «Είναι η ταυτότητά μας η άμυνα»

Καθοριστικός υπήρξε ο Μιχάλης Λούντζης στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game3 των τελικών της Basket League.

 Ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε πως αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη των Πειραιωτών στον τρίτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η έμφαση στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη:

«Μετά το ματς στο ΟΑΚΑ ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε πιεστικοί και να μην αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του. Τον κρατήσαμε στους 52 πόντους και έκαναν περίπου 20 λάθη, αυτό λέει πολλά από μόνο του. Είναι η ταυτότητά μας η άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε όλη την χρονιά. Κάτι που δεν πετύχαμε στα δύο πρώτα ματς της σειράς. Θέλουμε άλλη μία νίκη και πάμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε. Είναι τελικοί, ξέραμε ότι δε θα είναι εύκολη σειρά, το θέλουμε και οι δύο πάρα πολύ. Υπήρχε άδειασμα και στεναχώρια μετά το Final Four και το έχουμε αφήσει πίσω μας. Έδειξε θέληση να παίξει ο Σάσα (Βεζένκοφ), όπως και ο Κώστας (Σλούκας). Η συμμετοχή του Βεζένκοφ κρίθηκε την τελευταία στιγμή».

Για την δική του συμβολή: «Το σημερινό ήταν ομαδική δουλειά. Προσπαθώ μετά από κάθε ματς για το καλύτερο, με εμπιστοσύνη και δουλειά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0