Basket Talk

Σπανούλης, Μπίλαν: «Θα βάλουμε τα καλαθιά στον επόμενο αγώνα, είμαστε οι καλύτεροι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό»

Σπανούλης, Μπίλαν: «Θα βάλουμε τα καλαθιά στον επόμενο αγώνα, είμαστε οι καλύτεροι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό»
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αν και δυσκολεύτηκε στο τέλος, έδειξε... χαρακτήρα και με τον εκπληκτικό Μίρο Μπίλαν επικράτησε με 71-65 του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των μικρών τελικών της Basket League.
Στο τέλος πήγε να γίνει η ανατροπή από τους Θεσσαλονικείς, όμως το Περιστέρι πήρε τη νίκη στην έδρα του με 71-65 στο Game 1 των μικρών τελικών που θα καθορίσουν και την τρίτη θέση στη Basket League.
O Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του και έδειξε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του: «Πιστεύω αμυντικά ήμασταν πολύ καλά στο παιχνίδι. Επιθετικά ήμασταν αδειασμένοι από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά δε θα έπρεπε. Έδειξα στους παίκτες μου τα δύο μπάνερ του γηπέδου που έχουν την τρίτη θέση. Που είναι κρεμασμένα εδώ και 20 χρόνια. Και εμείς το κάναμε αυτό. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που το καταφέραμε. Θέλουμε να είμαστε φρέσκοι. Δουλεύουμε στην τακτική. Είμαστε επαγγελματίες. Σήμερα ήμασταν άστοχοι αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Θα τα βάλουμε στον επόμενο αγώνα».
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο σέντερ του Περιστερίου, Μίρο Μπίλαν, που έκανε... πάρτι στην απέναντι ρακέτα με double double 21 πόντων και 12 ριμπάουντ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και εμείς κουρασμένοι από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κάναμε το 1-0 και τώρα στόχος μας είναι να πάμε στην έδρα του ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε και εκεί. Δεν θα είναι εύκολο. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχουμε κερδίσει τρεις φορές μέσα στη σεζόν τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέταρτη φορά συνεχόμενη. Έκανα ένα καλό παιχνίδι και ένα ακόμα double double. Χρειάζεσαι και τύχη γι αυτό, αλλά νομίζω ότι είμαι ο πρώτος στο πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0