Basket Talk

Υπό το βλέμμα των αδερφών Αντετοκούνμπο και όχι μόνο… το Final Four της Elite League

Υπό το βλέμμα των αδερφών Αντετοκούνμπο και όχι μόνο… το Final Four της Elite League

Ψυχικό, Τρίτωνας, Μαρούσι και Πανερρυθραϊκός αναμετρούνται στα ημιτελικά του Final Four για να «κλειδώσουν» τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Basket League.

Ένα σαββατοκύριακο – γιορτή έχει διοργανωθεί στα Άνω Λιόσια για την διεξαγωγή του Final Four της Elite League. Στον πρώτο ημιτελικό το Ψυχικό έρχεται αντιμέτωπο με τον Τρίτωνα για να διεκδικήσουν μία εκ των δύο θέσεων στην Α1.

Φυσικά και από αυτές τις αναμετρήσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν και σημαντικές προσωπικότητες του μπασκετικού κόσμου. Ο Άλεξ και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν το παρών στα ημιτελικά μιας και είναι γνωστή η αγάπη τους για το μπάσκετ και στηρίζουν όλες τις κατηγορίες. Να σημειωθεί πως ο Τρίτωνας έχει έδρα τα Σεπόλια, την περιοχή όπου μεγάλωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, εμφανίστηκε στην πρώτη μέρα των ημιτελικών, όπου θα παρακολουθήσει και την πρώην ομάδα του, το Μαρούσι.

Μεταξύ άλλων, ο νυν πρόεδρος της Καρδίτσας, Γιάννης Μπουρούσης αλλά και ο παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Ξανθόπουλος που ήρθαν να παρακολουθήσουν το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0