Basket Talk

Σπανούλης: «Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα αδιαφορίας»

Σπανούλης: «Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα αδιαφορίας»
Για εικόνα αδιαφορίας έκανε λόγο ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά την συντριβή του Περιστερίου στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Ανέλαβε την ευθύνη ο τεχνικός των Περιστεριωτών.
Ο Παναθηναϊκός σάρωσε το Περιστέρι στο Game 1 των ημιτελικών και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε λόγο για εικόνα «αδιαφορίας» στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι' αυτήν την εικόνα ο μοναδικό υπεύθυνος είμαι εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα».

Σχετικά με την αγωνιστική απραξία της ομάδας του«Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή διακαιολογία για την εικόνα της ομάδας». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0