Basket Talk

Κάνααν: «Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός - Με νοιάζει μόνο το Final-4»

Κάνααν: «Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός - Με νοιάζει μόνο το Final-4»

Ο Αζάια Κάνααν παραχώρησε δηλώσεις ενόψει τους ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (9/5) για το κρίσιμο Game 5 της Euroleague που θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στο Final-4 της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» υποστήριξε πως ο ίδιος προσωπικά θα προσπαθήσει να είναι επιθετικός απέναντι σε μία ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final 4 του Κάουνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάναν για τις προσδοκίες:

«Θα έχω την ίδια προσέγγιση, θα προσπαθήσω να είμαι επιθετικός και θα πάρω ό,τι μου δώσει η αντίπαλη άμυνα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μου αφήνει αρκετό χώρο, οπότε η δική μου δουλειά είναι να βρω τρόπους να είμαι αποτελεσματικός και να βρω τα ελεύθερα σουτ. Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά κι εγώ πρέπει να είμαι επιθετικός, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση»

Για το πως πιστεύει ότι θα προσεγγίσει η Φενέρ το παιχνίδι:

«Κι εγώ αισθάνομαι ότι το πλάνο τους είναι να μας πιέσουν, ειδικά τον Γουόκαπ και τον ΜακΚίσικ πηγαίνοντάς τους στο ένας εναντίον ενός.

Δε θέλουν να μας αφήσουν να βρούμε ρυθμό στην επίθεση, προσπαθούν να κόψουν σουτ από τον Βεζένκοβ και από εμένα. Όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε επιθετικοί και δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να παίξουν με το μυαλό μας. Να παίξουμε με το δικό μας στιλ και θα τα καταφέρουμε»

Για το τί περιμένει να ζήσει στο ΣΕΦ: 

«Θέλω να νικήσουμε και να πάμε στο Final4. Το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό, σαφώς περιμένω από τον κόσμο να μας γεμίσει ενέργεια»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0