Basket Talk

Πανιώνιος – ΑΟ Μυκόνου 91-78: Πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League ο «Ιστορικός»

Πανιώνιος – ΑΟ Μυκόνου 91-78: Πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League ο «Ιστορικός»

 Ο Πανιώνιος με την βοήθεια από τον κόσμο του, που γέμισε το «Ανδρέας Βαρίκας», γιόρτασε τη νίκη (91-78) στο Game 3 απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου που του εξασφάλισε και την άνοδο στην Elite League μετά το 2-1 στην σειρά.

Στο τρίτο παιχνίδι «ζωής και θανάτου» των play offs, ο Πανιώνιος πανηγύρισε τη νίκη-άνοδο διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του αφού επικράτησε με 91-78 του ΑΟ Μυκόνου τελειώνοντας την σειρά με 2-1. Ο παίκτης του αγώνα δε θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον συνήθη «ύποπτο» Δημήτρη Βεργίνη όπου σκόραρε 19 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

ψηαμ.jpg

Ο «Ιστορικός» ζει… ιστορικές στιγμές μιας και οι κόποι μιας εξαιρετικής χρονιάς ανταμοίβονται και οι πρωτοπόροι της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών θα βρεθούν από τη νέα σεζόν στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας που ονομάζεται Elite League.

Το sold out που είχε ανακοινωθεί μέρες πριν έδωσε τρομερή ώθηση στους Νεοσμυρνιώτες που πάντα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους να τους υποστηρίζει.

Το «Α. Βαρίκας» όπως ήταν αναμενόμενο πήρε… φωτιά με το άκουσμα της κόρνας της λήξης με τους φίλους του Πανιωνίου να γιορτάζουν ε όλη τους την ψυχή το αποτέλεσμα που τόσο περίμεναν και άξιζαν.

οοοο.jpg

Η πορεία των «κυανέρυθρων» και η εξέλιξή της αναμενόταν από την αρχή της φετινής χρονιάς πως θα είναι σπουδαία. Κυριάρχησαν στο πρωτάθλημα και έκαναν φοβερές εμφανίσεις και στο Κύπελλο φτάνοντας ως το Final 8 της Κρήτης.

Τα δεκάλεπτα: 24-21, 53-51, 71-59, 91-78

Ευτυχία Οικονομίδου

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0