Basket Talk

Σακίλ Ο’ Νιλ για Αντετοκούνμπο: «Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς»

Σακίλ Ο’ Νιλ για Αντετοκούνμπο: «Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ εξέφρασε την αντίθεσή του με όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ.

Κάθετα αντίθετος με τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ, είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Ο θρύλος του NBA, τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να θεωρείσαι ως ένας από τους καλύτερους και να μην θεωρείς αποτυχία τον αποκλεισμό της ομάδας σου από τον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σακίλ Ο’ Νιλ:

«Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς. Αν δεν το κάνεις, είναι αποτυχία. Δεν είναι κακό. Δεν είμαι αποτυχημένος ως παίκτης, αλλά απογοήτευσα την πόλη και απέτυχα να πετύχω τους στόχους μου. Τελεία. Πήρε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει ο κόσμος να κάνεις μετά από αυτό. To back-to-back. Να νικήσεις ξανά.

Αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο των playoffs, εντάξει, αλλά επέστρεψαν και πήραν την πρώτη θέση στην regular season. Αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τους 8ους της κανονικής διάρκειας. Δεν μπορείς να χάνεις από τους 8ους και να λες ότι δεν είναι αποτυχία».

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούς τη λέξη αποτυχία, σου αφήνει αυτή την αρνητική αίσθηση. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ακόμα και οι καλύτεροι έχουν αποτύχει. Απλώς αυτοί κερδίζουν από την αποτυχία στον κόσμο του αθλητισμού.
»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0