Basket Talk

Γκριν: «Το NBA έχει ξαναφτιάξει κανόνα για εμένα, αλλά είμαι ακόμα εδώ»

Γκριν: «Το NBA έχει ξαναφτιάξει κανόνα για εμένα, αλλά είμαι ακόμα εδώ»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε εν όψει του game 4 κόντρα στους Κινγκς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού του, παρά την τιμωρία του από το NBA.

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Ντρέιμοντ Γκριν! Ο φόργουρντ των Ουόριορς, σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει του game 4 κόντρα στους Κινγκς, ανέφερε ότι το NBA τον έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό, τονίζοντας ότι έχει δημιουργήσει και πάλι στο παρελθόν κανόνες που αφορούσαν αποκλειστικά τον ίδιο. Εκείνος, όμως, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του ούτε στο ελάχιστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκριν:

«Το NBA έχει δημιουργήσει κανόνα “Ντρέιμοντ Γκριν” και στο παρελθόν. Αυτό δεν δουλεύει σε εμένα. Είμαι ακόμα εδώ. Δεν πρόκειται να τα παρατήσω για έναν κανόνα που δημιουργήθηκε για εμένα. Θα συνεχίσω να παίζω όπως έπαιζα, να συμπεριφέρομαι όπως και πριν, επειδή αυτό μας οδηγεί σε νίκες.

Αν η ομάδα μου έχανε, τότε το NBA δεν θα έφτιαχνε αυτούς τους... Ντρέιμοντ Γκριν κανόνες. Όσο συνεχίζουν να τους δημιουργούν, αυτό σημαίνει ότι νικάμε και αυτό είναι σπουδαίο και δεν πρόκειται να αλλάξω στυλ.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0