Basket Talk

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ 91-51: Ευρώπη τέλος με αποκαρδιωτική εμφάνιση

Χάποελ Ιερουσαλήμ – ΑΕΚ 91-51: Ευρώπη τέλος με αποκαρδιωτική εμφάνιση

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 91-51 σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα στην Pais Arena και δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final-4 του BCL.

Σχετικά Άρθρα

Η «Βασίλισσα» πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση στην Ευρώπη, σε ένα από τα ματς που δεν… έπρεπε να το κάνει! Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη δεν… πάτησαν ποτέ το παρκέ της Pais Arena, οι Ισραηλινοί με τη δύναμη της έδρας είχαν μεγάλη ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι τους και προκρίθηκαν στο Final-4 του BCL που (μάλλον) θα γίνει στην έδρα τους.

Το ματς

Στην «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα της Pais Arena, η ΑΕΚ προσπάθησε να περιορίσει τη Χάποελ κυρίως αμυντικά, καθώς η επιθετική της ανομβρία δεν της επέτρεπε να πράξει αλλιώς. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη βρήκε το πρώτο καλάθι από σετ παιχνίδι μόλις στο 4ο λεπτό, καθώς ο Λεμάρ ευστόχησε σε δύο συνεχόμενα τρίποντα. Ο πρώτος πόντος εντός πεδιάς για τους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Λεμάρ μόλις στο 12ο λεπτό.

Ωστόσο, το παιχνίδι έμοιαζε πολύ με το πρώτο της σειράς, που η Χάποελ ήταν καταιγιστική. Οι Ισραηλινοί ήταν εύστοχοι, η ΑΕΚ έπαθε black out στην άμυνα και βρέθηκε πολύ πίσω στο σκορ από την αρχή της δεύτερης περιόδου. Η ομάδα του Τζίκιτς έκλεισε το ημίχρονο με +21 (43-22) και η Ένωση δε μπορεί να αξιώνει κάτι καλύτερο στο ματς με 5/27 σουτ σε 20 λεπτά!

 

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λεμάρ να είναι μόνος του επιθετικά και τους υπόλοιπους να αδυνατούν να ακολουθήσουν, κάνοντας πολλά λάθη και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΚ κινήθηκε σε τραγικά ποσοστά και με άθλιες επιλογές στην επίθεση, ενώ βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 40 πόντους!

 

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0