Basket Talk

ΑΕΚ: Στα «πιτς» για 4-6 εβδομάδες ο Κωστής Γόντικας

ΑΕΚ: Στα «πιτς» για 4-6 εβδομάδες ο Κωστής Γόντικας

Νέο πρόβλημα για την «πληγωμένη» από τους τραυματισμούς ΑΕΚ, που χάνει και τον Κωστή Γόντικα για περίπου 4 έως 6 βδομάδες, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μ. Τετάρτη (12/04) την Χάποελ Ιερουσαλήμ στα Λιόσια, στον δεύτερο αγώνα της σειράς, με την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να έχει ηττηθεί εκτός έδρας και να αναζητάει τη νίκη διακαώς, για να κριθούν όλα στο Ισραήλ.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε… ησυχία την «Ένωση», καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, που χάνει όλη τη σεζόν, στη λίστα με τις απουσίες προστέθηκε και ο Κωστής Γόντικας.

Ο σέντερ της «Βασίλισσας» τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (09/04) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ζημιά.

Για την ακρίβεια, ο Γόντικας υπέστη μερική ρήξη έξω πλαγίου και θα παραμείνει εκτός για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, με την ΑΕΚ να πορεύεται χωρίς τον διεθνή σέντερ, χάνοντας έτσι μια σημαντική λύση κοντά στο καλάθι ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με ματς do or die στο BCL και Play Offs στην Basket League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0