Basket Talk

Παναθηναϊκός: Γύρισε 26 χρόνια πίσω με τουλάχιστον έξι ήττες στο πρωτάθλημα την ίδια σεζόν!

Παναθηναϊκός: Γύρισε 26 χρόνια πίσω με τουλάχιστον έξι ήττες στο πρωτάθλημα την ίδια σεζόν!

Το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο φετινός Παναθηναϊκός όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και εντός των… τειχών. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την 6η τους ήττα στο πρωτάθλημα την ίδια σεζόν και γύρισαν πίσω στη σεζόν 1996-97 (είχαν ολοκληρώσει με 18-8 τότε την κανονική διάρκεια τότε).

Σχετικά Άρθρα

Να φύγει και να μην ξανάρθει η φετινή σεζόν θέλουν στο «πράσινο στρατόπεδο» και έχουν πολλούς λόγους ακόμα και εντός Ελλάδος για να το επιθυμούν διακαώς. Αφού λοιπόν κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη με… άδεια χέρια μετά από 24 χρόνια, γνώρισε 3 σερί ήττες για πρώτη φορά στην κανονική διάρκεια εδώ και τρεις δεκαετίες και ακόμα ψάχνει εναγωνίως να σπάσει το «ερυθρόλευκο» 13αρι, το «γλυκό» ήρθε και... έδεσε.

Πικρός ήταν ο επίλογος της κανονικής διάρκειας της Basket League για τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας νέα ήττα από το Περιστέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου». Δύο μέρες μετά την ανατροπή που δεν ολοκλήρωσαν κόντρα στην Άλμπα στο ΟΑΚΑ και έκλεισαν με αρνητικό πρόσημο τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» δέχτηκαν 96 πόντους από τους «Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα.
5857972.jpg

Αυτό ήταν το 6ο «πράσινο» αρνητικό αποτέλεσμα την ίδια σεζόν για το θεσμό του πρωταθλήματος (φετινό ρεκόρ 16-6), το οποίο σήμανε ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίδοση του «τριφυλλιού» μετά από 26 χρόνια και το 18-8 που είχε ρεκόρ. Βέβαια η Α1 τότε είχε μεγαλύτερο αριθμό αγώνων καθώς το πρωτάθλημα διεξαγόταν με 14 ομάδες.

Οι ήττες του Παναθηναϊκού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο

Αγωνιστική

Αντίπαλος

Έδρα

Σκορ

1η

Άρης

εκτός

69-65

8η

Ολυμπιακός

εκτός

68-66

18η

ΠΑΟΚ

εκτός

81-73

19η

Ολυμπιακός

εντός

76-74

20η

ΑΕΚ

εκτός

77-73

22η

Περιστέρι

εκτός

96-89

 

 

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0