Basket Talk

ΚΑΕ Ιωνικός: «Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ο Ιωνικός λύγισε στο τελευταίο λεπτό»

ΚΑΕ Ιωνικός: «Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ο Ιωνικός λύγισε στο τελευταίο λεπτό»
Ο Ιωνικός αν και έφτασε... αγκαλιά με την παραμονή, δεν τα κατάφερε στην Καρδίτσα με την ΚΑΕ των Νικαιωτών να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτητική τριάδα.
Σχετικά Άρθρα
Λίγα λεπτά μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης στην Καρδίτσα που σήμανε αυτομάτως και τον υποβιβασμό του Ιωνικού από τη μεγάλη κατηγορία, η ΚΑΕ των Νικαιωτών έγραψε στην επίσημη ιστιοσελίδα του τμήματος για τους διαιτητές της αναμέτρησης (Κορομηλά, Τσαρούχα και Συμεωνίδη)

«Σ’ ένα ματς, που -παραδόξως πώς- ο Άγγελος Τσίκληρας έβγαλε δίχως να χρεωθεί φάουλ η Καρδίτσα νίκησε με 85-83 κι έμεινε στην κατηγορία.

Όλοι είδαν τι συνέβη στο ματς, που θα έκρινε την κατηγορία κι όλοι μπορούν να κρίνουν αυτό που είδαν. Τα φάουλ ήταν 31-19, γιατί διαφορετικά ο Ιωνικός, αυτός ο ψυχωμένος Ιωνικός, αυτός ο συγκινητικός Ιωνικός, δεν έχανε. Τρεις παίκτες (Σίμονς, Μάιερς και Αρσενόπουλος) βγήκαν με πέντε φάουλ από νωρίς.

Στο αγωνιστικό μέρος, αν αυτό έχει αξία και σημασία, ο Μπαρτ ήταν συγκλονιστικός, ο Μάιερς –όσο του επέτρεψαν έδειξε πολύ καλά στοιχεία- ο Αρσενόπουλος έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο Χένρι έπαιζε με ένα πόδι, αλλά δεν το έβαλε κάτω, ενώ θετικός ήταν κι ο Χόκινς.

Ακόμα και με τους διαιτητές να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ο Ιωνικός λύγισε στο τελευταίο λεπτό, όταν είχε μείνει από λύσεις κι όταν ήταν δεδομένο ότι μόνο τα εξόφθαλμα φάουλ δίνονταν υπέρ μας
».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0