Basket Talk

NBA: Τέλος η σεζόν για τους Μάβερικς του Ντόντσιτς

NBA: Τέλος η σεζόν για τους Μάβερικς του Ντόντσιτς

Οι αποδεκατισμένοι Ντάλας Μάβερικς το πάλεψαν όμως ηττήθηκαν κόντρα στους Μπουλς με 115-112 και «έπεσαν» τίτλοι τέλους για τη σεζόν τους στο NBA, καθώς αποκλείστηκαν από τα Play Off.

Μεγάλη απώλεια από τα Play Off του NBA θα είναι η απουσία των Ντάλας Μάβερικς. Οι Τεξανοί αγωνίστηκαν σχεδόν με… μισή ομάδα, καθώς κατέβηκαν στον αγώνα χωρίς τους Ίρβινγκ, Γουντ, Γκριν, Χάρνταγουεϊ και Κλέμπερ, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίστηκε για μόλις μια περίοδο προκειμένου να τιμήσει τη Slovenian night.

Οι Μπουλς (10οι) παρόλο που δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο, στο τέλος πήραν τη νίκη (115-112) και θα αγωνιστούν στα play in ενάντια στους Τορόντο Ράπτορς (9οι), με τον αγώνα να έχει οριστεί για τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) με το νικητή της αναμέτρησης να παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του έτερου ζευγαριού, Μαϊάμι Χιτ (7οι) - Ατλάντα Χοκς (8οι).

Για την ιστορία, αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του NBA που δεν αγωνίζεται στα Play Off καμία ομάδα από το Τέξας, καθώς μαζί με το Ντάλας, η σεζόν έχει τελειώσει (προ πολλού) για τους Σαν Αντόνιο Σπερς (14οι) και τους Χιούστον Ρόκετς (15οι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0