Basket Talk

Ανομολόγητες ιστορίες για τον Μπάνε Πρέλεβιτς από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (video)

Ανομολόγητες ιστορίες για τον Μπάνε Πρέλεβιτς από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (video)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τον θρυλικό Μπάνε Πρέλεβιτς, με πολλές σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του μπάσκετ να μιλούν για εκείνον.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει διαγράψει μια ανεξίτηλη πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Η ομάδα του ΠΑΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει τον Σέρβο για την τεράστια συνεισφορά του στην ομάδα του «δικέφαλου του Βορρά» δημοσιεύοντας ένα βίντεο αφιερωμένο στον ίδιο. Πολλές σημαντικές φυσιογνωμίες από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ μοιράστηκαν προσωπικές τους ιστορίες σχετικές με τον θρυλικό μπασκετμπολίστα.

Η δημοσίευση και το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι 10 λεπτά με μαθήματα ιστορίας! Δείτε το βίντεο γιατί όλοι είχαν κάτι να πουν. Και να αποκαλύψουν!

Από τους προέδρους των δύο Ευρωπαϊκών τίτλων Νίκο Βεζυρτζή και Απόστολο Οικονομίδη και τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, μέχρι τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τους συμπαίκτες του Μπάνε Πρέλεβιτς: Νίκο Σταυρόπουλο, Χρήστο Τσέκο, Νάσο Γαλακτερό, Γιάννη Γιαννούλη, Ευθύμη Ρεντζιά, Αχιλλέα Μαματζιόλα!

Αυτά που θυμήθηκαν οι προπονητές Σάκης Λάιος και Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι μάνατζερ σε τέσσερις διαφορετικές δεκαετίες, Άγγελος Μιχόπουλος και Τέλης Ζουρνατσίδης!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0