Basket Talk

Τιμωρήθηκε η Βιλερμπάν - «Βαρύ» πρόστιμο και αφαίρεση δύο νικών!

Τιμωρήθηκε η Βιλερμπάν - «Βαρύ» πρόστιμο και αφαίρεση δύο νικών!

«Βαριά» τιμωρία για τη Βιλερμπάν για παρατυπίες στα συμβόλαια των Ντε Κολό και Λοβέρν, με πρόστιμο 100.000 ευρώ και αφαίρεση δύο νικών από το πρωτάθλημα!

 

Άσχημα έμπλεξε η Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα ενημερώθηκε από την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας πως θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 100.000 ευρώ καθώς και αφαίρεση δύο νικών από το τρέχον πρωτάθλημα, εξαιτίας παρατυπιών που εντοπίστηκαν στα συμβόλαια των Νάντο Ντε Κολό και Τζόφρι Λοβέρν.

Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκε πως οι δύο αθλητές δεν πληρώνονταν εξ ολοκλήρου από τη Βιλερμπάν, αλλά λάμβαναν μέρος του μισθού τους από την εμπορική εκμετάλλευση της εικόνας τους από την ομάδα, κάτι που απαγορεύεται. Φυσικά κάτι τέτοιο βόλευε το γαλλικό κλαμπ καθώς γλίτωνε αρκετά όσο αφορά τη φορολογία. Το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ έχει φυσικά δικαίωμα ένστασης.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Από τις 14 Σεπτεμβρίου 2022, το Ανώτερο Διοικητικό Συμβούλιο έχει επανειλημμένα ζητήσει από τη Βιλερμπάν να αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με δύο παίκτες από το έμψυχο δυναμικό της. Τα αιτήματα αυτά δεν απαντήθηκαν ικανοποιητικά όσον αφορά τις απαιτήσεις του Ανώτατου Διοικητικού Συμβουλίου».

www.bnsports.gr





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0