Basket Talk

Τζόρνταν: Τα... είπε με ζάμπλουτο Έλληνα ομογενή για την πώληση των Χόρνετς!

Τζόρνταν: Τα... είπε με ζάμπλουτο Έλληνα ομογενή για την πώληση των Χόρνετς!
Σε συζητήσεις με τον δισεκατομμυριούχο Έλληνα ομογενή, Στιβ Αποστολόπουλο για την πώληση των Χόρνετς μπήκε τις προηγούμενες μέρες ο Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.
Ένας ζάμπλουτος επιχειρηματίας με ελληνικές ρίζες μεγαλομέτοχος ομάδας στο NBA; Όχι δεν πρόκεται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για συζητήσεις που είχε ο MJ με τον Ελληνικαναδό, Στιβ Αποστολόπουλο για την μεταβίβαση των μετοχών των Χόρνετς.

Ο Μάικλ Τζόρντναν μετά από 13 χρόνια, βγάζει στο... σφυρί την ομάδα του Σάρλοτ, αξιώνοντας ένα ποσό περί του 1.8 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Παρόλα αυτά το ενδιαφέρον έμεινε μόνο σε... φιλολογικό επίπεδο όπως ανέφερε ο έγκυρος δημοσιογράφος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, αφού ο Αποστολόπουλος στρέφεται στους Ουάσινγκτον Κομάντερς του NFL για να επενδύσει.
Τα χρήματα πιθανόν και να μην αποτέλεσαν πρόβλημα για τον ζάμλουτο Ελληνοκαναδό μας και η περιουσία του αγγίζει τα 3.9 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Στιβ Αποστολόπουλος ασχολείται με τον κλάδο του real estate, όντας CEO του... γίγαντα του χώρου στον Καναδά, ονόματι Triple Group που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας. Ενός ανθρώπου που από τα χαμηλά (μετανάστης, ξεκίνησε να εργάζεται στα KFC) έφτιαξε μία ολόκληρη αυτοκρατορία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0