Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε υπομονή και μπράβο του»

Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε υπομονή και μπράβο του»
Ως ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον χαρακτήρισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το ντέρμπι «αιωνίων« σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έδειξε υπομονή για να γυρίσει το ματς.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά από το ΟΑΚΑ, έμεινε αήττητος στις εγχώριες αναμετρήσεις και ο Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του και τη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι:

«Είχαμε ευκαιριες να καθαρισουμε νωριτερα το ματς, μας εβαλε πιεση ο Παναθηναϊκός σε έναν αγώνα που δεν είχε μεγάλο βαθμολογικά ενδιαφέρον. Έχουμε καλη ομαδα, εχει αποδειχθει αυτό άλλωστε. Θελαμε σήμερα να βρει ρυθμό και ο Σλούκας, ειχε ενοχληση στη γαμπα στο τέλος αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Είμαστε 1οι παλευουμε στην Ευρωλίγκα, για το πλεονεκτημα έδρας και πιστεύω ότι θα το πάρουμε» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη Συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ενώ οδηγούσαμε το σκορ σε διψήφια διαφορά κοντά σε όλο το ματς, στο τέλος έγινε ντέρμπι από κάποιες κακές αποφάσεις μας και κάποια μεγάλα σουτ του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έδειξε υπομονή για να παλέψει το παιχνίδι μέχρι τέλους και μπράβο του. Το ότι κερδίσαμε είναι πάντα θέμα γοήτρου. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης αν έχουμε κερδίσει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους. Θα πάμε μέχρι τέλους με την ίδια διάθεση, θέληση και κίνητρο».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0