Basket Talk

Σερέλης: «Φτιάξαμε την ψυχολογία μας εν όψει Ολυμπιακού»

Σερέλης: «Φτιάξαμε την ψυχολογία μας εν όψει Ολυμπιακού»

Στο γεγονός ότι η νίκη βοηθά στην αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας, ιδιαίτερα για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης, μετά το τέλος του παιχνιδιού. Για το ντέρμπι «αιωνίων» μίλησε και ο Πάρις Λι.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Βιλερμπάν και πέτυχε το πρώτο του «διπλό» μέσα στο 2023 (16/3, 82-86) και τρίτο συνολικά στη φετινή EuroLeague, μετά από εκείνο στη Λιθουανία απέναντι στη Ζαλγκίρις (2/12/2022), πριν από 3,5 μήνες. Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε ότι πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, κάτι που ήταν απαραίτητο εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19/3, 15:45).

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ γιατί μοιράσαμε καλά την μπάλα, διαβάσαμε την άμυνα της Βιλερμπάν. Από την άλλη, είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο πικ εν ρολ, αλλά τα διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν μια καλή νίκη για μας γιατί προερχόμασταν από διαδοχικές ήττες, αλλά τώρα φτάσαμε τις δύο σερί νίκες. Τώρα κοιτάμε μπροστά, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορέσαμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, πριν από αυτό το παιχνίδι, για το οποίο θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες δύο μέρες.»

Στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στάθηκε και ένας εκ των πρωταγωνιστών των «πρασίνων», ο Πάρις Λι, λέγοντας: «Ευχόμαστε να είχαμε περισσότερες νίκες. Η Ευρωλίγκα είναι πλέον σαν προετοιμασία από εδώ και πέρα για εμάς για τα ελληνικά πλέι οφ. Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπροστά μας και θα προετοιμαστούμε για αυτό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0