Basket Talk

Μεσίνα - Μπάρον: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Μεσίνα - Μπάρον: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Στην τεράστια νίκη που πέτυχε το Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκαν τόσο ο Ετόρε Μεσίνα, όσο και ο Μπίλι Μπάρον μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τόσο ο Ετόρε Μεσίνα, όσο και ο MVP της αναμέτρησης, Μπίλι Μπάρον συμφώνησαν πως «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης». Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά και πήραμε μία σημαντική για την αυτοπεποίθηση της ομάδας νίκη» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να αφήνουμε πίσω μας τα προβλήματα που έχουμε και τις απουσίες και να γινόμαστε καλύτεροι. Να παίζουμε σκληρά όπως κάναμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τον Ολυμπιακό». Τέλος, κατέληξε πως «κόντρα σε τέτοιες ομάδες δεν φτάνει να κάνεις εσύ την καλύτερή σου εμφάνιση αλλά χρειάζεται και ο αντίπαλος να παίξει κάτω από τα συνήθη στάνταρ του όπως συνέβη με τον αντίπαλό μας».

Ο Μπάρον δήλωσε πως «για να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας φετινό παιχνίδι και το καταφέραμε» και συμπλήρωσε ότι «παίξαμε εξαιρετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0