Basket Talk

NBA: «Πάτησαν» τους Σίξερς οι Ίρβινγκ και Ντόντσιτς

NBA: «Πάτησαν» τους Σίξερς οι Ίρβινγκ και Ντόντσιτς

Ισοπεδωτική εμφάνιση από τους Κάιρι Ίρβινγκ και Λούκα Ντόντσιτς απέναντι στη Φιλαδέλφεια. Τέταρτη διαδοχική νίκη σημείωσαν οι Ουόριορς, ακόμη και χωρίς τον Κάρι.

Μία ομάδα… μόνοι τους ήταν τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/3) οι Κάιρι Ίρβινγκ και Λούκα Ντόντσιτς. Οι δύο σταρ του Ντάλας σημείωσαν 82 πόντους και οδήγησαν στην νίκη την ομάδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέχρι και με διαφορά 26 πόντων, ενώ η Φιλαδέλφεια προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε. Για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τζοέλ Εμπίιντ με 35 πόντους, Ταϊρίς Μάξι με 29 πόντους και Τζέιμς Χάρντεν με 27 πόντους και 13 ασίστ.

Το Γκόλντεν Στέιτ βρίσκει «τα πατήματά του» και χωρίς τον Στεφ Κάρι. Οι Ουόριορς σημείωσαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη απέναντι στους Κλίπερς με 115-91. Αντίθετο δρόμο ακολουθεί η ομάδα του Λος Αντζελες που έχει τέσσερις σερί ήττες. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζόρνταν Πουλ με 34 πόντους, ενώ ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους Κλίπερς ο Καουάι Λέοναρντ είχε 21 πόντους

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0