Basket Talk

Εθνική Ομάδα: Χωρίς Ρογκαβόπουλο στη Λετονία η «γαλανόλευκη»

Εθνική Ομάδα: Χωρίς Ρογκαβόπουλο στη Λετονία η «γαλανόλευκη»
Οι ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο του Νίκου Ρογκαβόπουλου τον αφήνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στη Λετονία, μία μέρα μετά την ολοκληρωτική του εμφάνιση με τους Σέρβους.
 
Σχετικά Άρθρα
Xωρίς τον έναν εκ των δύο MVP της στο χθεσινό ματς με τους «μπλάβι» θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στη Λετονία για την αυλαία των «παραθύρων», καθώς ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έχει κάποιος μικροενοχλήσεις στο δεξιό τετρακέφαλο και δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να πιεστεί.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν συμπεριέλαβε μεταξύ άλλων ούτε τους Γιάννη Κουζέλογλου, Γιώργο ΤσαλμπούρηΒασίλη Χαραλαμπόπουλο και Ομηρο Νετζήπογλου για την αναμέτρηση που κλέινει την αυλαία των «παραθύρων» στη ζώνη της Ευρώπης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την προκρισή του στα τελικά συνεπώς βαθμολγικά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

Η ελληνική αποστολή λοιπόν, απαρτίζεται από: Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, , Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, , Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, , Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, , Νίκος Χουγκάζ.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0