Basket Talk

Επτά από τους 12 διεθνείς έκαναν ρεκόρ καριέρας σε πόντους εναντίον της Σερβίας!

Επτά από τους 12 διεθνείς έκαναν ρεκόρ καριέρας σε πόντους εναντίον της Σερβίας!
Η αλήθεια είναι πως οι ευκαιρίες που τους δίνονται περιορίζονται στους αγώνες των «παραθύρων"»αλλά το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και μέσα σε αποθέωση έκαναν το... κομμάτι τους.
Σχετικά Άρθρα
Ο λόγος για τα παιδιά της Εθνικής ομάδας που εναντίον της Σερβίας πέτυχαν κάτι το ξεχωριστό. Οι επτά από τους 12 που χρησιμοποίησε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σημείωσαν ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών κάτι που ευελπιστούν και αυτοί και το ελληνικό μπάσκετ ότι θα το... σπάσουν ξανά στο μέλλον.

Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ο οποίος είχε ρεκόρ μόλις 8 πόντους και έβαλε... 20 περισσότερους (28) ενώ στ' αχνάρια του βάδισε και ο Δημήτρης Μωραϊτης που επίσης συνέτριψε το δικό του ατομικό ρεκόρ από 10 σε 23!

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε ρεκόρ καριέρας του 5 πόντους και έβαλε διπλάσιους (10), ο Νίκος Χουγκάζ είχε 5 και έβαλε 8, ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν είχαν βάλει ούτε πόντο στις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού εμφανίσεις τους και έβαλαν 3 ενώ ο Μάνος Χατζηδάκης στο ντεμπούτο του έβαλε 4 πόντους. Όχι και άσχημα έτσι δεν είναι;

Να σημειωθεί, δε, ότι ο Βασίλης Μουράτος για έναν πόντο έχασε την ισοφάριση του δικού του ατομικού ρεκόρ ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα σε κοτζάμ Σερβία πριν το τζάμπολ μετρούσαν συνολικά... 53 συμμετοχές!

Γιάννης Ψαράκης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0