Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 25: Της… απουσίας στο Αρμάνι – Παναθηναϊκός, προβλήματα στη Ρεάλ!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 25: Της… απουσίας στο Αρμάνι – Παναθηναϊκός, προβλήματα στη Ρεάλ!

Η αγωνιστική δράση στη Euroleague επιστρέφει με τη διακοπή να βοηθά τη μεγαλύτερη μερίδα των προπονητών να… σβήσουν ονόματα από το απουσιολόγιο. Με αρκετούς απόντες το Αρμάνι – Παναθηναϊκός, επέστρεψαν τα προβλήματα στη Ρεάλ, αμφίβολος ο Μίσιτς, χαμογελάει ο Ιτούδης στη Φενέρ.

Τα εγχώρια Κύπελλα και οι τελικές φάσεις αυτών ανήκουν πλέον στο παρελθόν με τις ομάδες να στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τις τελευταίες 10 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας.

Τα «παράθυρα» των Εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου καλοκαιριού δεν αφήνουν αυτή τη φορά έντονο το στίγμα τους στις ομάδες της Euroleague καθώς έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση εν πολλοίς ως προς τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και δεν θα χρειαστεί να βγουν και πάλι τα… μαχαίρια ανάμεσα σε συλλόγους και ομοσπονδίες.

Ως προς του οίκου μας, αποδεκατισμένος ταξίδεψε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός και κυρίως ως προς την frontline του καθώς ο Χρήστος Σερέλης, στο ντεμπούτο του δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκουντάιτις και Αγραβάνη. Ο «πράσινοι» οι οποίοι ψάχνουν αντίδραση, με το…ζόρι κατεβάζουν εντεκάδα (μεταξύ αυτών οι Σαμοντούροφ και Αβδάλας) καθώς θα στερηθούν των υπηρεσιών και τριών ακόμα Ελληνόπουλων (Καλαϊτζάκηδες, Μποχωρίδης) ενώ εσπευσμένα κλήθηκε ο Μαντζούκας από την Εθνική ομάδα.

Όχι πως και στην αντίπερα όχθη της Αρμάνι είναι καλύτερα τα πράγματα καθώς πέρα από τους μακροχρόνιους Σίλντς και Πάνγκος, ο Μεσίνα είδε τον Χολ να τραυματίζεται την προηγούμενη εβδομάδα στο ιταλικό Κύπελλο ενώ ο Ρίτσι θα ενισχύσει τη «σκουάντρα ατζούρα».

Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός θα ταξιδέψει… πάνοπλος για τη Βαλένθια, παραχωρώντας μάλιστα και στη «γαλανόλευκη» τον Τζορτζ Πάπας, ο οποίος πιθανότατα δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην Ισπανία. Ο Άλεξ Μουμπρού από την άλλη θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το 4/4 απέναντι σε ελληνικές και να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της 8αδας ωστόσο θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Χιμένεθ, Χέρμανσον και Βαν Ρόσομ ενώ και η συμμετοχή του Γουέμπ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο Τσους Ματέο όχι μόνο έχει να διαχειριστεί τον αποκλεισμό από το Copa Del Rey αλλά και τα παρεπόμενα αυτού καθώς ο Σέρχιο Γιουλ τραυματίστηκε στο γόνατο, ο Χάνγκα είναι άρρωστος και ο Μούσα αποχώρησε με τραύμα στο κεφάλι και η συμμετοχή του κόντρα στη Ζαλγκίρις είναι αμφίβολη. Αμφίβολος είναι και ο MVP του περσινού Final-4, Βασίλιε Μίσιτς, λόγω πόνων στο γόνατο.

Δεν πρόλαβε να αναθαρρήσει ο Τρινκιέρι με τις επιστροφές του Ομπστ και του Λούτσιτς και είδε τον κορυφαίο της Μπάγερν, Ρούμπιτ να τραυματίζεται σοβαρά. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Αϊζάια Τέιλορ στη Ζάλγκιρις και το come back του Μπιμπέροβιτς και του Τζεκίρι στη Φενέρ του Ιτούδη.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι, Βασίλιε Μίσιτς (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Σείβον Σιλντς, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Πολ Μπιλίνγκα, Ντέβον Χολ, Κέβιν Πάνγκος, Τομάσο Μπαλντάσο

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Τζέιμς Γουέμπ (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Λίο Μέναλο, Αϊζάια Κορντινιέ

Ερυθρός Αστέρας: Φακούντο Καμπάτσο

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους, Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Ελίας Χάρις, Όγκουστιν Ρούμπιτ

Μπαρτσελόνα: -

Μπασκόνια: Τάντας Σεντερέσκις

Ολυμπιακός: Τζορτζ Πάπας

Παναθηναϊκός: Αρτούρας Γκουντάιτις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λευτέρης Μποχωρίδης,

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Σέρχιο Γιουλ, Αλμπέρτο Αλμπάλδε, Άντονι Ράντολφ, Άνταμ Χάνγκα (αμφίβολος), Κάρλος             Αλοθέν, Ντζάνεν Μούσα (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Σεμούς Χαζέρ.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0