Basket Talk

Κώστας Πανανικολάου: «Είμαστε πεινασμένοι για κατακτήσεις, συνεχίζουμε να παλεύουμε»!

Κώστας Πανανικολάου: «Είμαστε πεινασμένοι για κατακτήσεις, συνεχίζουμε να παλεύουμε»!
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στο Περιστέρι Bwin με 57-85.

Ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε εκ μέρους όλης της ομάδας του Ολυμπιακού το Κύπελλο στον Αντρέα Καντζούρη και στον Χρήστο Μπαφέ:

«Αντρέα Κατζούρη και Χρήστο Μπαφέ σας αγαπάμε πολύ. Αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας. Πέρασαν και οι δύο τις δίκες τους περιπέτειες αλλά εμείς είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Έχουν βοηθήσει τα μέγιστα για να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Είναι διπλά μας και όταν λεμέ ότι είμαστε όλοι μαζί αυτό εννοούμε ότι δεν ξεχνάμε κανέναν. Δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές είναι το σταφ, είναι όλα τα παιδιά και ο οργανισμός που δουλεύουν κάθε μέρα για να μπορέσουμε εμείς να αποδώσουμε στο μέγιστο βαθμό».

Για την εικόνα των ερυθρόλευκων στο μάτς σχολίασε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Η κατάκτηση των στόχων μια ομάδας είναι η επιβράβευση μιας χρονιάς. Εννοείται ότι είμαστε πεινασμένοι θέλουμε κι άλλα γι’ αυτό συνεχίζουμε να παλεύουμε»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0