Basket Talk

Στον τρόπο καταβολής των χρημάτων προς τον Άντριους «κολλάει» η υπογραφή αποδέσμευσης

Στον τρόπο καταβολής των χρημάτων προς τον Άντριους «κολλάει» η υπογραφή αποδέσμευσης
Τα δεδομένα στην υπόθεση αποδέσμευσης του Άντριους από τον Παναθηναϊκό.
Στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που συμφωνήθηκαν να λάβει ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό προέκυψε νέο πρόβλημα σχετικά με την οριστική αποδέσμευση του Άντριου Άντριους από τους πράσινους κάτι πάντως που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας (16/02).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενώ οι δύο πλευρές τα βρήκαν όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το BN Sports στο ποσό της αποζημίωσης που συνολικά ανέρχεται σε 270.000 ευρώ (υπόλοιποι μισθοί της σεζόν 2022-23 και buyout καλοκαιριού 2023) υπήρξε σημαντική διαφορά στο ποσό που θα λάμβανε ως «προκαταβολή» ο παίκτης.

Ο Άντριους θεώρησε πολύ μικρό το ποσό που θα έμπαινε στον λογαριασμό του και για αυτό αρνήθηκε να υπογράψει το περιβόητο χαρτί αποδέσμευσης αλλά οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται με την τελευταία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι να είναι πιο «ελκυστική» για τον παίκτη.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν θα βρεθεί η χρυσή τομή μέσα στις επόμενες ώρες ώστε ο Παναθηναϊκός να προλάβει να αλλάξει την 7αδα των ξένων του έγκαιρα, 24 ώρες πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Κολοσσό Ρόδου το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου.

Γιάννης Ψαράκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0