Basket Talk

Νικήτρια στο All Star Game της Μογγολίας η ομάδα του Φραγκιά

Νικήτρια στο All Star Game της Μογγολίας η ομάδα του Φραγκιά
Αφού κατέκτησε διά περιπάτου (ρεκόρ 16-2) την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με τους Εντερνέτ Μάινερς ο Βασίλης Φραγκιάς πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας των ξένων στον πάγκο της οποίας βρέθηκε στο 1o All Star Game της λίγκας της Μογγολίας.
 
allstar1.jpg
allstar2.jpg

Οι "Internationals" λοιπόν νίκησαν 106-103 τους γηγενείς στο κυρίως μενού του All Star Weekend που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στη λίγκα της Μογγολίας. Στον πάγκο τους ο Έλληνας τεχνικός Βασίλης Φραγκιάς ο οποίος συνεχίζει για 2η σερί σεζόν και στην ομάδα των Εντερνέτ Μάινερς.

allstar3.jpg

allstar4.jpg

Το πρωτάθλημα της ώρας έχει διακοπεί μετά το τέλος της κανονικής περιόδου όπου οι Μάινερς έκαναν νέο ρεκόρ με 14 σερί νίκες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες τους στη σεζόν και έκλεισαν την κανονική περίοδο στο ρελαντί με 16-2 που σημαίνει ότι θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ που θα ξεκινήσουν αρχές Μαρτίου.
 
miners.jpg
 
Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες σε αγώνα των Εντερνέτ Μάινερς βρέθηκε και Έλληνας (!) μόνιμος κάτοικος στην Ουλαν Μπατόρ πρωτεύουσα της χώρας, παντρεμένος με ντόπια και ο οποίος φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία δίπλα στον Φραγκιά!

ελληνας_σημαια.jpg
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0