Basket Talk

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 89-82: Άγγιξαν... μυθική ανατροπή οι Ροδίτες αλλά δεν πρόλαβαν! (video)

ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου 89-82: Άγγιξαν... μυθική ανατροπή οι Ροδίτες αλλά δεν πρόλαβαν! (video)
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν πεισμωμένοι στο πρώτο ημίχρονο από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ιωνικό και «βομβάρδιζαν» κατά ριπάς το αντίπαλο καλάθι. Ωστόσο ο «δικέφαλος» καθησυχάστηκε και λίγο έλειψε να την πατήσει στο φινάλε από τον επίμονο Κολοσσό της Ρόδου που όμως έμεινε με την προσπάθεια (89-82).
Τάσεις αυτοκαταστρφής είχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό για την 16η Αγωνιστική της Basket League και λίγο έλειψε να πάθει το... έμφραγμα, λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Final-8 του Κυπέλλου. Ωστόσο οι Ροδίτες αν και έφτασαν στην... πηγή, δεν πρόλαβαν να πιουν «νερό» και έμειναν με την προσπάθεια. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε έστω και προσωρινά στην 3η θέση, παίρνοντας ταυτόχρονα και τη διαφορά από τους Ροδίτες σε περίπτωση ισοβαθμίας (είχαν κερδίσει με 4 πόντους οι πάικτες του Παπαθεοδώρου στον πρώτο γύρο).

Αν παρακολούθησε κανείς τα πρώτα και τα τελευταία λεπτά του αγώνα, θα πόνταρε ξεκάθα στους Ροδίτες. Ο Κολοσσός μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με τα τρίποντα του Χάρη Γιαννόπουλου βρέθηκε να προηγείται με 9-3. Γρήγορα όμως ο «δικέφαλος» πήρε μπρος και δεν... ξανακοίταξε πίσω.

Με «καυτό» τον Πόλεϊ και... βομβαρδισμό έξω από τη γραμμή των 6,75μ., ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα 33-10 στο διάστημα αυτό (44-19, 15') και από εκεί και πέρα «έσβησε» κάπως τις μηχανές.

Το γεγονός αυτό όμως λίγο έλειψε να το πληρώσει. Από τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της (66-40, 25') με τις βολές του Μαργαρίτη, ο Κολοσσός έστειλε ένα πρώτο μήνυμα με το 1-11 που έτρεξε στο πεντάλεπτο εκείνο, δίνοντας βάρος στην άμυνα και με τον Κόφεϊ στην επίθεση.

Οι Ροδίτες όμως δεν έμειναν εκεί. Με σόου από Τζέιμς και Κόφεϊ, πλησίασαν μέχρι και τους 4 πόντους (86-82, 1:14'' για το τέλος) και το μομέντουμ έδιεχνε υπέρ τους. Παρόλα αυτά δύο τεχνικές ποινές για τους φιλοξενούμενους και ένα επιθετικό ριμπάουντ από τον Κακλαμανάκη ήταν αρκετά στο «δικέφαλο» να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε το Στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 52-33, 67-52, 89-82

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0