Basket Talk

Καμπάτσο: «Μιλήσαμε αλλά δεν συμφωνήσαμε με τη Ρεάλ»

Καμπάτσο: «Μιλήσαμε αλλά δεν συμφωνήσαμε με τη Ρεάλ»

Για τις συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον τρόπο με τον οποίο συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Φακούντο Καμπάτσο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ρεάλ μετά την αποχώρησή του από το ΝΒΑ, αλλά και στον λόγο για τον οποίο τελικά διάλεξε τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «sport5»:

Για τη Ρεάλ: «Διαπραγματευτήκαμε αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Δεν σημαίνει κάτι όμως. Είμαι ευγνώμον απέναντι τους γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Ευρωλίγκα και μου επέτρεψαν να μετακινηθώ στο ΝΒΑ. Με βοήθησαν πολύ, ήταν εκεί για μένα, αλλά δεν φτάσαμε σε μία συμφωνία».

Για το πώς κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα και αν έπαιξε ρόλο ο Βιλντόζα: «Δεν δίστασα. Είχα ήδη παίξει μαζί του. Είναι καλός φίλος. Γνωριζόμαστε από παιδιά, έχουμε παίξει μαζί στην Εθνική Αργεντινής. Η παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα ήταν ένας από τους λόγους που πήγα στην ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα με ιστορία και τρελούς φιλάθλους. Απολαμβάνω να παίζω μπροστά τους. Ο σερβικός λαός μοιάζει με τον αργεντίνικο όσον αφορά στο πάθος και ένας από τους λόγους που υπέγραψα στον Ερυθρό Αστέρα ήταν και το πάθος τους για το μπάσκετ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0