Basket Talk

Ράντονιτς: «Να παίξουμε όπως στο δεύτερο μισό με την Ζαλγκίρις»

Ράντονιτς: «Να παίξουμε όπως στο δεύτερο μισό με την Ζαλγκίρις»

Το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Ζαλγκίρις θυμήθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέροντας πως αυτή είναι η επιθυμητή απόδοση που πρέπει να πιάσει ο Παναθηναϊκός.

Στις δηλώσεις του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Μπασκόνια, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να προσεγγίσει εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι. Θυμήθηκε μάλιστα και την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος κόντρα στη Ζαλγκίρις, λέγοντας πως έτσι πρέπει να αποδώσουν και πάλι οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που ακολουθεί. Πρόκειται για «διαβολοβδομάδα», οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να αγωνιστούμε πολύ, πολύ, καλύτερα από ότι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζαλγκίρις. Σαφώς θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0