Basket Talk

GM Μπασκόνια: «Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία»

GM Μπασκόνια: «Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία»

Ο Φέλιξ Φερνάντεθ, General Manager της Μπασκόνια, μίλησε για τον Πιέρια Χένρι, αναφέροντας πως οι εξετάσεις σχετικά με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών ήταν καθαρές.

Υπήρχε έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα πως ο γκαρντ της Μπασκόνια, Πιέρια Χένρι, είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Αυτό, ωστόσο, ήρθε να διαψεύσει με επίσημη τοποθέτησή του ο General Manager του συλλόγου, Φέλιξ Φερνάντεθ, ο οποίος ανέφερε ότι οι εξετάσεις του 30χρονου παίκτη ήταν καθαρές.

Χαρακτηριστικά ο GM των Βάσκων ανέφερε: «Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία. Η ακύρωση του συμβολαίου του έχει να κάνει με τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε το καλύτερο για όλους. Θέλουμε το καλό του Χένρι, ο οποίος είναι ο βασικός χαμένος, αλλά φυσικά και η ομάδα, όπως και οι φίλοι του μπάσκετ. Γι’ αυτό ελπίζουμε να βρεθεί λύση το συντομότερο.

Ο παίκτης είναι ευγνώμων για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει, τόσο από την ομάδα, όσο και από τους φιλάθλους. Κι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τον Χένρι. Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, χαρισματικός και πολύ καλός παίκτης. Αυτή την στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0