Basket Talk

Ντέγιαν Ράντονιτς για Άντριους: «Δεν υπογράφει το χαρτί για να βγει εκτός ελληνικού ρόστερ»

Ντέγιαν Ράντονιτς για Άντριους: «Δεν υπογράφει το χαρτί για να βγει εκτός ελληνικού ρόστερ»
Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Ιωνικό για την 14η Αγωνιστική της Basket League και ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον Άντριου Άντριους που δεμεύει την 7η θέση ξένου για την Ελλάδα.
Σχετικά Άρθρα
Ο Παναθηναϊκός ήρθε με... φόρα από το μαγικό δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις και έκαμψε χωρίς δυσκολία την αντίσταση του Ιωνικού.

Για το λόγο αυτό, η συνένετυξη Τύπου του κόουτς Ράντονιτς περιλάμβανε μεταγραφικά σενάρια και κυρίως την περίπτωση του Άντριου Άντριους και το γεγονός πως δεσμεύει θέση ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Αμερικανό γκαρντ και τόνισε ότι «είναι εκτός ομάδας εδώ και τρεις μήνες περίπου. Δεν υπογράφει το χαρτί να βγει εκτός ελληνικού ρόστερ». 

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο Άντριους δεν παραιτείται της δυνατότητας συμμετοχής στην Basket League ασχέτως εάν δεν υπολογίζεται από το προπονητικό σταφ και παραμένει εκτός πλάνων της ομάδας από τον περσμένο Οκτώβρη και το ματς του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό. Σύμφωνα με τον κανονισμό για να μπορέσει κάποια ομάδα να απελευθερώσει θέση ξένου θα πρέπει ο ίδιος ο παίκτης πρώτα να έχει συναινέσει και να υπογράψει το αντίστοιχο έγγραφο.

Ο Άντριους ωστόσο δεν το κάνει πράξη και γι' αυτόν τον λόγο «δεσμεύεται» η θέση του 7ου ξένου που θα μπορούσε να είχε πάρει ο Μάριους Γκριγκόνις εδώ και καιρό.

Για όσο λοιπόν ο Άντριους εμμένει σε αυτήν του την απόφαση, ο Παναθηναϊκός θα έχει έξι ξένους δηλωμένους από τη στιγμή που έχει κλειστό συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0