Basket Talk

Ζούγρης: «Θα... πεθάνω για τον κόουτς Σπανούλη, θέλω να τα δώσω όλα» (video)

Ζούγρης: «Θα... πεθάνω για τον κόουτς Σπανούλη, θέλω να τα δώσω όλα» (video)
Ο νεαρός άσος του Περιστερίου, Βαγγέλης Ζούγρης, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε το πόσο πολύ θέλει να παίζει υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη για τον οποίο είναι έτοιμος να... πεθάνει στο παρκέ!
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο στην Basket League και να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Περιστερίου χάρη σε ένα σουτ του Τόμας Γουόκαπ, το οποίο χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» με 86-87!

Μετά το ματς, ο 18χρονος άσος των γηπεδούχων, Βαγγέλης Ζούγρης, πρωταγωνιστής για το Περιστέρι στο ματς, έκανε τρομερές δηλώσεις, τονίζοντας το πόσο θέλει να παίζει για τον προπονητή του, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Προσωπικά είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας, τα δώσαμε όλα. Για την επίδοσή μου έχω να πω ότι απλά δουλεύω. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο μιας τέτοιας ομάδας. Όταν παίζω μέσα είναι συγκλονιστικό. Πόσω μάλλον όταν έχεις στον πάγκο έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Θα "πεθάνω" για εκείνον, θέλω να τα δώσω όλα. 

Έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω ματώσει. Προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες του κόουτς, τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Δουλεύω, θα δουλεύω και δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θέλω να παίξω μπάσκετ και θα παίξω μπάσκετ. Το να φτάσω στην Euroleague είναι το όνειρό μου, αλλά είναι πολύ μακρινό. Είμαι στο μηδέν, κάτω από το μηδέν. Το καταλαβαίνω και γι' αυτό θέλω να δουλέψω»


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0