Basket Talk

Σλούκας: «Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία»

Σλούκας: «Προσπαθώ να είμαι επιθετικός, είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία»
Απόλυτα ευχαριστημένος αλλά και συγχρόνως συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (73-60) στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (21/1).
Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά την φετινή σεζόν ήταν απολαυστικός και με μία εμφάνιση για... σεμινάριο έφτασε στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ με 73-60 για την 20η αγωνιστική της EuroLeague. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Σλούκας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA και παρότι εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, υπενθύμισε ότι ακόμα είναι νωρίς για μεγάλα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού:

Για τις ισοβαθμίες: «Ακόμα είναι πολύ μακρινό και δεν τις κοιτάζουμε» ενώ για το ματς είπε: «Αν και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν χάσαμε καθόλου την αυτοσυγκέντρωσή μας και νικήσαμε σχετικά εύκολα».

Για την συνέχεια: «Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε, ανεξαρτήτως το πώς παίζουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με το Περιστέρι και στη συνέχεια έχουμε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπως είναι αυτό με την Μακάμπι».

Για τη δική του απόδοση: «Προσπαθώ γενικά να είμαι επιθετικός, σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και θεωρώ ότι αυτό είναι και το μυστικό που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία» και κλείνοντας αναφέρθηκε στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0