Basket Talk

Σκαριόλο: «Παίξαμε φοβερή άμυνα κόντρα στον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκα»

Σκαριόλο: «Παίξαμε φοβερή άμυνα κόντρα στον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκα»
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά την επιστροφή της Βίρτους στις νίκες, κόντρα στον Παναθηναϊκό (74-64). Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του κόντρα στον πολύ επικίνδυνο Ντουέιν Μπέικον, στάθηκε στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός.
Παρότι απειλήθηκε το προβάδισμά της στην εκκίνηση της τελευταίας περιόδου, η Βίρτους Μπολόνια νίκησε τον Παναθηναϊκό (74-64) και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για το γεγνός αυτό μίλησε και ο Σέρτζιο Σκαριόλο σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς. «Χαίρομαι που επιστρέψαμε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, μία που ορθώς χάσαμε και μία που δεν μας άξιζε να χάσουμε», είπε με νόημα μετά το τέλος του αγώνα με τους «πράσινους», θυμούμενος τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη... διαιτησία από την οποία είχε παράπονα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Και πρόσθεσε: «Παίξαμε φοβερή άμυνα κόντρα στον 1ο σκόρερ της Ευρωλίγκα, τον Μπέικον, τον κρατήσαμε σε χαμηλά ποσοστά ενώ παίξαμε καλά και απέναντι στον Ουίλιαμς. Στην 3η περίοδο δεν παίξαμε καθόλου καλά αλλά χαίρομαι που διαχειριστήκαμε σωστά το σημείο που βρεθήκαμε με 2 πόντους πίσω στο σκορ. Δεν πανικοβληθήκαμε, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και είναι κάτι που κρατάμε για τη συνέχεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0