Basket Talk

Ράντονιτς: «Μας στοίχισε που χάσαμε τον Ουόλτερς στο κρίσιμο σημείο»

Ράντονιτς: «Μας στοίχισε που χάσαμε τον Ουόλτερς στο κρίσιμο σημείο»
Στο τελευταίο επτάλεπτο που έκρινε τον αγώνα, τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, καθώς και τον τραυματισμό του Ουόλτερς στο κρίσιμο σημείο, στάθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Μπολόνια (74-64).
Ο Παναθηναϊκός αν και έδειξε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο κόντρ στη Βίρτους, ηττήθηκε και στη Μπολόνια (74-64), εξαιτίας ενός μπλακ-αουτ στα τελευταία λεπτά.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς του σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε πως: «Δεν ξεκινήσαμε καλά για έναν ακόμη αγώνα με αποτέλεσμα η Βίρτους να πάρει πλεονέκτημα και μία καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που οφείλεται κυρίως στη δική μας κακή αμυντική εμφάνιση», είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Στην 3η περίοδο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, πήραμε το μομέντουμ του αγώνα αλλά στο σημείο της 4ης περιόδου που προσπεράσαμε με 2 πόντους διαφορά, χάσαμε κάποια σουτ, κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και παράλληλα χάσαμε και τον Ουόλτερς σε εκείνο το σημείο, κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το παιχνίδι μας και ηττηθήκαμε», κατέληξε.


Ο Ματέουσζ Πονίτκα από την πλευρά του έκανε λόγο για «μπλακ-άουτ» μετά το 33ο λεπτό του αγώνα προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να δώσω επαρκή εξήγηση γιατί συνέβη αυτό”. “Είχαμε το μομέντουμ του αγώνα όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ, ήμασταν κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Και πάλι αναγκαστήκαμε στην αρχή να κυνηγάμε στο σκορ και αυτό μας επηρέασε αφού σπαταλήσαμε πολύ ενέργεια για να επιστρέψουμε στο ματς» είπε, παρομοιάζοντας το με εκείνο στη Βαρκελώνη.

Ο Πολωνός κατέληξε λέγοντας: «Όταν χάνεις δεν υπάρχουν χαμόγελα στην ομάδα. Ειδικά τώρα που δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα και που είχαμε την ε΄ντονη παρουσία του κόσμου μας στο πλευρό μας. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από το πρωτάθλημα Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις» κατέληξε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0