Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 20: Δίχως τους Λευτέρηδες ο Παναθηναϊκός – Με μείον 6 έρχεται στον Πειραιά η Ρέαλ!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 20: Δίχως τους Λευτέρηδες ο Παναθηναϊκός – Με μείον 6 έρχεται στον Πειραιά η Ρέαλ!

Χωρίς του Λευτέρη Μποχωρίδη και τον συνονόματο Μαντζούκα θα επιχειρήσει το διπλό στη Μπολόνια ο Παναθηναϊκός ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί… πάνοπλος τη Ρεάλ. Οι Ισπανοί παρόλα αυτά ταξιδεύουν στον Πειραιά με -6 παίκτες, έχοντας προβλήματα της τελευταίας στιγμής αλλά και την επιστροφή του Ρούντι.

Σε καλύτερη σαφώς μοίρα βρίσκεται το απουσιολόγιο της 20ης στροφής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την πλειονότητα των συλλόγων να… χαμογελά. Τέτοια περίπτωση είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος άφησε πίσω του τα προβλήματα με τις στομαχικές διαταραχές και την πέτρα στα νεφρά του Κάνααν και περιμένει πλήρης τη Ρεάλ στο ντέρμπι της εβδομάδας.

Αντίθετα, ο Τσους Ματέο δεν είναι στην ίδια ευχάριστη θέση μιας και εκτός των γνωστών (Ράντολφ, Αλοθέν, Ντεκ) άφησε στη Μαδρίτη και τους Σέρχι Ροντρίγκεθ (γόνατο), Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος (πυρετός) και Αλμπέρτο Αλμπάλδε (διάστρεμμα στον αστράγαλο), στην προσπάθεια της «βασίλισσας» να μείνει στην κορυφή.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αλώσουν τη Μπολόνια και να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη μετά από 1μιση μήνα, χωρίς τη συνεισφορά των Λευτέρηδων. Οι Μποχωρίδης και Μαντζούκας δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ευελπιστεί πως θα δει από τους παίκτες του την ίδια ένταση των τριών τελευταίων ματς (συμπεριλαμβανομένου του Άρη), κόντρα σε μία Βίρτους που θα έχει τον βραχύσωμο και ταλαντούχο, Νίκο Μάνιον, στη σύνθεσή της.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ερωτηματικά γέμισε η Άλμπα Βερολίνου πάνω που έδειχνε ότι έχει… σφυγμό ενώ σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται και στη Χώρα των Βάσκων, βλέποντας τους υπερπολίτιμους Χάουαρντ και Χένρι να παραμένουν αμφίβολοι για τον αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Στα ευχάριστα, σημαντικές επιστροφές μετρούν οι Βιλερμπάν και Ερυθρός Αστέρας ενώ είναι πιθανό να πάρουν μετά από καιρό χρόνο συμμετοχής οι Λόιντ και Σατοράνσκι, που ταξίδεψαν με τις ομάδες τους. Τέλος, δύσκολα θα κάνουν το ντεμπούτο τους αυτή τη βδομάδα οι Μονέκε (Μονακό), Ντι Μποστ (Βιλερμπάν), Έβανς (Βαλένθια).

Κλείνοντας, ειδική μνεία αξίζει στον Μάντας Καλνιέτις, ο οποίος στα 36 του είναι και πάλι διαθέσιμος για την αγαπημένη του Ζαλγκίρις αλλά για 10 μονάχα μέρες, μιας και αποφάσισε στις 29 του μήνα να… κρεμάσει τα παπούτσια του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γκαμπριέλε Προσίντα (αμφίβολος), Γιοχάνες Τίμαν (αμφίβολος), Ταμίρ Μπλατ (αμφίβολος), Γιοβέλ Ζούσμαν (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Κέβιν Πάνγκος, Τόμασο Μπαλντάσο

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Βίκτορ Κλαβέρ, Χασιελ Ριβέρο

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λίο Μέναλο,

Ερυθρός Αστέρας: Νίκολα Ιβάνοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Φακούντο Καμπάτσο

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους, Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πόιθρες, Τζέιλεν Άνταμς (αμφίβολος)

Μονακό: Άντριεν Μοερμάν, Τσίμα Μονέκε, Τζόρνταν Λόιντ (αμφίβολος)

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αντρέας Ομπστ

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ, Τόμας Σατοράνσκι (αμφίβολος)

Μπασκόνια: Μάρκους Χάουαρντ (αμφίβολος), Πιέρια Χένρι (αμφίβολος)

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Λευτέρης Μποχωρίδης, Λευτέρης Μαντζούκας

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Γκάμπριελ Ντεκ, Σέρχι Ροντρίγκεθ, Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος, Αλμπέρτο Αμπάλδε

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, Ισμέτ Τακπινάρ.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0