Basket Talk

Παραμένει στα... πιτς ο Καμπάτσο - Απέρριψε το αίτημα του Ερυθρού Αστέρα το CAS!

Παραμένει στα... πιτς ο Καμπάτσο - Απέρριψε το αίτημα του Ερυθρού Αστέρα το CAS!
Ούτε μέσω του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου πήρε αυτό που ήθελε ο Ερυθρός Αστέρας αφού το CAS απέρριψε το αίτημα των Σέρβων για τη συμμετοχή του Φακούντο Καμπάτσο στην Euroleague.
Σχετικά Άρθρα
Και η Οδύσσεια του Φακούντο Καμπάτσο συνεχίζεται, αφού ο Αργεντινός σταρ θα παραμείνει ανενεργός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μιας και το αίτημα του Ευρθρού Αστέρα απορρίφθηκε από το CAS.

Μία εξέλιξη η οποία ουσιαστικά θέτει ανενεργό τον Καμπάτσο για την Ευρωλίγκα, διότι στην Αδριατική λίγκα αγωνίζεται κανονικά, μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη αφού οι Σέρβοι δεν δικαιώθηκαν από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Βέβαια η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί αφού έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση επί της απόφασης μέχρι τις 23 Γενάρη.

Μάλιστα, εξήγηση γύρω από τη στάση που έχει ακολουθήσει η Euroleague στην περίπτωσή του, έδωσε ο CEO της EuroLeague Basketall, Μάρσαλ Γκλίκμαν: «Δεν είναι θέμα αν ο Φακούντο Καμπάσο μπορεί να αγωνιστεί ή όχι. Δεν έχει να κάνει με τον ίδιο, αλλά με το γεγονός πως πρέπει να διατηρήσουμε την ακεραιότητα του συστήματος, ειδικά σε μία περίσταση όπου η Επιτροπή Ελέγχου Διοίκησης μας ζήτησε να κάνουμε. Ο Φακούντο Καμπάσο μού έστειλε ένα μέιλ. Ήταν ευγενικό και του απάντησα, εξηγώντας την κατάσταση. Αισθάνομαι άσχημα για τον Φακούντο. Φυσικά θα τον ήθελα στο παρκέ. Αυτή δεν είναι η ερώτηση. Μίλησα απευθείας μαζί του. Δεν μιλήσατε εσείς με τον Μάικ Τζέιμς (εννοώντας το Basketnews); Τα είπα όλα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει το σωστό. Η δουλειά μου είναι να υπερασπιστώ τα συμφέροντα όλων των παικτών. Νομίζω ότι αν ο κύριος Καμπάσο έχει παράπονο, μπορεί να μιλήσει με τους ατζέντηδές του. Επειδή αυτοί γνώριζαν την κατάσταση εξ αρχής».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0