Basket Talk

Μεσίνα για Γουόκερ: «Ρωτήστε το Gazzetta ποιος λάνσαρε αυτήν την καινοτομία, χωρίς καν να μας τηλεφωνήσει»

Μεσίνα για Γουόκερ: «Ρωτήστε το Gazzetta ποιος λάνσαρε αυτήν την καινοτομία, χωρίς καν να μας τηλεφωνήσει»
Απίστευτη απάντηση του Ετόρε Μεσίνα σε ερώτηση που του έγινε για τον Κέμπα Γουόκερ μετά τη νίκη της Αρμάνι επί της Ντερτόνα Τορτόνα για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ως... εφεύρεση του Gazzeta dello Sport παρουσίασε την είδηση για τη συμφωνία με τον Αμερικανό αστερα.
Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να μην έχει κάνει και το καλύτερο ποδαρικό στο 2023 στην Euroleague, παρόλα αυτά στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Βίρτους, μετά τη νίκη επί της 3ης στον πίνακα, Ντερτόνα Τορτόνα με 79-63. 

Βέβαια αυτό που έχει μεγάλη σημασία στην «πρωτεύουσα» της μόδας είναι η επιστροφή του Λουίτζι Ντατόμε από τον τραυματισμό του και η διαφαινόμενη έλευση του Κέμπα Γουόκερ, 4 φορές All-Star Gamer στο NBA.

Όπως φαίνεται όμως μάλλον έχει δημιουργηθεί καπνός χωρίς να υπάρχει... φωτιά, λαμβάνοντας υπόψιν τα λεγόμενα του Ετόρε Μεσίνα σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω. Ρωτήστε το Gazzetta ποιος λάνσαρε αυτήν την καινοτομία, χωρίς καν να μας τηλεφωνήσει. Προφανώς χρησιμοποιήστε το έτσι, όπως σας βολεύει. Διαβάστε στο Twitter και γράψτε ένα άρθρο», είπε καυστικά ο Ιταλός τεχνικός.

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0