Basket Talk

Βόμβα μεγατόνων: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Κέμπα Γουόκερ!

Βόμβα μεγατόνων: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Κέμπα Γουόκερ!
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζεται να πυροδοτήσει την μεταγραφική «βόμβα» της χρονιάς, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Κέμπα Γουόκερ και απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί το deal.
Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα, Gazzetta dello Sports, η Αρμάνι Μιλάνο τα έχει βρει σε όλα με τον 33χρονο τέσσερεις φορές all star στο NBAΚέμπα Γουόκερ και πλέον μένει μόνο το κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σε περίπτωση που τελικά οι δύο πλευρές συνεργαστούν, θα πρόκειται ξεκάθαρα για την πιο ηχηρή μεταγραφή της σεζόν στην Ευρώπη.



Ο Γουόκερ επιλέχθηκε στο Νο9 του NBA Draft 2011 από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (νυν Χόρνετς).

Έκτοτε κατέγραψε 12 σερί σεζόν στο NBA, παίρνοντας μέρος σε 750 αγώνες (697 ως βασικός), τέσσερα All Star Game (2017, 2018, 2019 και 2020), και έχοντας μέσους όρους καριέρας 19.3 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Μπόμπκατς, Χόρνετς, Σέλτικς, Νικς και Μάβερικς.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια με την φανέλα των Μαβς, έχοντας 8 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που η ομάδα του Ντάλας «έκοψε» τον Τάιλερ Ντόρσεϊ!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0