Basket Talk

Επτά πόντους μετά από επτά χρόνια ο Αντετοκούνμπο αλλά «η νίκη είναι που μετράει»

Επτά πόντους μετά από επτά χρόνια ο Αντετοκούνμπο αλλά «η νίκη είναι που μετράει»

Βλέποντας τη στατιστική του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Ατλάντα Χοκς εκτός έδρας θα πίστευε ότι μπήκε στο… σώμα του Ντρέιμοντ Γκριν ή του Άλεξ Καρούζο.

Η αλήθεια είναι πως ο Greek Freak δεν μας έχει συνηθίσει στο να βάζει μόλις 7 πόντους με 3/10 εντός πεδιάς σουτ σε 35 λεπτά συμμετοχής. Είχε χρόνια να μείνει σε μονοψήφιο νούμερο πόντων με πάνω από 30 λεπτά σε αγώνα όμως ουδόλως πείραξε τον ίδιο και κυρίως την ομάδα του.

Βλέπετε «συμπλήρωσε» τη στατιστική του με 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε ένα “γεμάτο” ματς όπου στο τέλος της βραδιάς «η νίκη είναι αυτή που μετράει», όπως δήλωσε.

Τα «ελάφια» επικράτησαν 114-105 με τον Τζρου Χόλιντει να έχει 27 πόντους και τον Μπρουκ Λόπεζ 20 με 12 ριμπάουντ κόντρα στα «γεράκια» που δεν είχαν διαθέσιμους τόσο τον αρχισκόρερ τους Τρε Γιανγκ όσο και τον βασικό τους σέντερ Κλιντ Καπελά.

«Συνεχίζουμε να πιέζουμε (τους στόχους μας), να διασκεδάζουμε και να παίζουμε μαζί», σχολίασε ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ στα προσωπικά του social media μετά τη νίκη.


Να σημειωθεί ότι με εξαίρεση έναν αγώνα εναντίον των Ρόκετς τον Απρίλιο του 2021 όταν έπαιξε μόλις 46 δευτερόλεπτα λόγω τραυματισμού, ο Αντετοκούνμπο είχε να σημειώσει 7 ή λιγότερους πόντους από τον Ιανουάριο του 2017 όταν σε έναν αγώνα έπαιξε λόγω ασθένειας μόλις 9 λεπτά. Η τελευταία φορά, δε, που με 30+ λεπτά συμμετοχής έμεινε κάτω από τους 7 πόντους ήταν τη σεζόν 2015-16, δηλαδή επτά χρόνια πριν! Πιο συγκεκριμένα είχε βάλει 7 πόντους εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις εκτός έδρας σε 35,5 λεπτά συμμετοχής στις 28 Ιανουαρίου 2016.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0