Basket Talk

Πολκόβιτσε – Ολυμπιακός 76-52: Συνέχεια στο αρνητικό σερί με «βαριά» ήττα! (video)

Πολκόβιτσε – Ολυμπιακός 76-52: Συνέχεια στο αρνητικό σερί με «βαριά» ήττα! (video)

Πολύ κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στην Πολωνία, που δέχθηκε «βαριά» ήττα από την Πολκόβιτσε με 76-52. Έφτασαν πλέον στα εννέα χαμένα παιχνίδια οι «ερυθρόλευκες» σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή EuroLeague Women.

Μία από τα ίδια για τον Ολυμπιακό και στην Πολωνία. Οι «ερυθρόλευκες» δέχθηκαν την ήττα από την Πολκόβιτσε με το ευρύ 76-52, με αποτέλεσμα σε εννέα παιχνίδια στη φετινή EuroLeague Women να μετρούν ισάριθμα αρνητικά αποτελέσματα.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανταγωνιστικές στην αρχή του παιχνιδιού και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ έπειτα από το πρώτο λεπτό, παρέμειναν κοντά, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 15-12. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη, με την Πολκόβιτσε να φτάνει με άνεση στο αντίπαλο καλάθι και «εκτοξεύει» τη διαφορά στους 15 στο φινάλε του ημιχρόνου (39-24).

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός είχε παραδώσει πλέον… πνεύμα. Αφού βρέθηκε 22 πόντους πίσω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (52-30), το υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Τελικά, δέχθηκε την ήττα στην Πολωνία με 76-52.


Τα δεκάλεπτα:
15-12, 39-24, 52-30, 76-52

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0